Reginox
FAQ

Heb je een vraag of wil je contact met één van onze collega’s? Laat het ons weten via onderstaande gegevens. Tevens hebben wij een lijst met veelgestelde vragen, mogelijk staat die van jou ertussen. Ook kun je het contactformulier hieronder invullen, wij streven ernaar je binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Ik zoek een nieuw restenbakje voor mijn spoelbak. Welke moet ik hebben?

Een nieuw passend restenbakje is een aanvulling op de spoelbak. De keuze voor een nieuw restenbakje is volledig afhankelijk van welke spoelbak er in de keuken zit. Het beste is om het huidige restenbakje te vergelijken met de bakjes op onze website. Na het zoeken nog geen duidelijk idee? Neem dan gerust even contact met ons op.

Het zeefje of de stop staat niet in jullie online assortiment. Hebben jullie nog meer soorten?

Er zijn verschillende soorten zeefjes. De zeefjes die op de website staan omvatten het assortiment waar uit te kiezen valt. Indien het zeefje er niet tussen staat dan moet er een nieuwe afvoerset aangeschaft worden. Deze staan niet allemaal op de website vermeld. Stuur dan een mail naar [email protected] met een foto van het te vervangen zeefje of de betreffende spoelbak. Het makkelijkst is om een foto van het boven- en onderaanzicht van de spoelbak mee te sturen.

Het rubbertje van mijn zeefje is kapot. Hebben jullie deze nog in het assortiment?

Wij hebben alleen complete zeefjes in ons assortiment en geen losse rubbertjes. De zeefjes kunt u bij onze accessoires online bestellen. Deze zijn aan de hand van foto’s te vergelijken met het huidige zeefje.

Wat is mijn garantie op mijn Reginox spoelbak?

Alle Reginox rvs spoelbakken worden geleverd met een levenslange garantie! Voor een uitgebreid overzicht van de garantievoorwaarden verwijzen we naar de garantiepagina op deze website. De garantie op een granieten spoelbak is te lezen in de garantie en onderhoudskaart.  

Als ik een product heb besteld, hoe gaat het dan verder?

Wanneer je een product hebt besteld op de website zullen wij het pakketje binnen 1 á 3 werkdagen verzenden. Zodra het pakketje ons pand verlaat zullen wij hiervan een verzendbevestiging sturen.

Kan ik een (vlakbouw) spoelbak zelf monteren in een reeds bestaande keuken?

Het vervangen van een spoelbak in een bestaande keuken is specialistisch werk en kan het best uitgevoerd worden door een bladenfabrikant. Wij raden het in principe niet aan om dit zelf te doen. 

Hoe kan ik roestpunten verwijderen uit mijn rvs spoelbak?

Bij normaal gebruik van de spoelbak kan het roestvrijstaal niet roesten. Toch kan het gebeuren dat er bruine puntjes in de spoelbak ontstaan. Deze worden veroorzaakt onder invloed van buitenaf. De bruine puntjes ontstaan doordat ijzerdeeltjes op het roestvrijstaal terechtgekomen zijn. Deze ijzerdeeltjes reageren met het roestvrijstaal waardoor de bruine puntjes ontstaan. Door de ijzerdeeltjes te verwijderen zal de reactie stoppen. De bruine puntjes kunnen eenvoudig verwijderd worden door Inox Care te gebruiken. Inox Care is te bestellen via onze webshop op deze website.

Kun je krassen voorkomen op roestvrijstaal?

Krassen op roestvrijstaal kunnen niet voorkomen worden. In het begin zullen de krassen duidelijk zichtbaar zijn, maar na verloop van tijd zullen de krassen door dagelijks gebruik langzaam verminderen. Voor het onderhoud van roestvrijstaal raden wij aan Inox Care te gebruiken. Inox Care is te bestellen via onderhoudsmiddelen op onze website.

Hoe houd ik mijn spoelbak het best hygiënisch schoon?

Door een rvs-spoelbak dagelijks te reinigen met water en mild afwasmiddel blijft deze (hygiënisch) schoon. Voor een wekelijkse grondigere reinigingsbeurt van een rvs spoelbak kan men gebruik maken van Inox Care. Inox Care reinigt de spoelbak grondig en is te koop via onze webshop. Daarnaast is het gebruik van onze Regi-Clean oil-coating een aanrader, deze is geschikt voor rvs en PVD-spoelbakken. Regi-Clean oil-coating beschermt de spoelbak tegen vervuiling, vlekken en vingerafdrukken. Daarnaast raden wij Regi-Clean descaler aan. Deze maakt hygiënisch schoon en geeft een stralende glans. Het schoonmaken van een granieten spoelbak kan het beste worden gedaan met een mild afwasmiddel en een zacht sponsje. Onze schoonmaakproducten zijn te bestellen via de webshop.

Het stiftje van mijn zeefje is kapot. Hebben jullie deze nog in het assortiment?

Wij hebben alleen de complete zeefjes in ons assortiment. Deze zijn te bestellen via onze accessoire-pagina. Aan de hand van foto’s is te vergelijken welk zeefje passend is.

Heb je 
een andere 
vraag?

Staat je vraag hier niet vermeld, ben je op zoek naar bepaalde informatie of heb je een opmerking? Stuur het in via ons contactformulier.