Reginox heeft dit jaar wederom met succes deelgenomen aan de KBC 2016 (Kitchen & Bath China) in Shanghai. Tijdens de KBC tonen meer dan 3000 leveranciers wereldwijd uit de keuken- en bad branche hun (nieuwste) producten op een beursoppervlak van meer dan 200.000 m2.

Ondanks de slechte weersomstandigheden in Shanghai waardoor veel (binnenlandse) vluchten waren gecanceld, is de beurs toch goed bezocht. Reginox heeft veel bestaande, maar ook nieuwe relaties mogen spreken.

Zoals u op de foto hieronder kunt zien heeft Reginox groots uitgepakt.

KBC 2016 Shanghai

Het doel van de beursdeelname was onder meer om nieuwe, maar ook bestaande producten te laten zien. Qua nieuwe producten hebben we onze prachtige gekleurde spoelbakken (Regi Color) en de ruimtebesparende sifon ‘Panama’ laten zien.

KBC 2016 Shanghai

KBC 2016 Shanghai

Van het bestaande assortiment hebben we onder andere de met een Red Dot Award bekroonde Nevada 18-30 en Niagara laten zien. Tevens hebben we naast onze collectie RVS spoelbakken ook onze prachtige serie granieten spoelbakken (Reg-Graniet) getoond. Behalve spoelbakken uit ons standaard assortiment waren er ook spoelbakken te zien die speciaal zijn ontwikkeld voor de Chinese markt. Als laatste kon men het uniek ontworpen Baru model van ‘PITT® by Reginox' bewonderen, een model die opvalt door zijn krachtige design.

KBC 2016 Shanghai

KBC 2016 Shanghai

KBC 2016 Shanghai

KBC 2016 Shanghai

Al met al kijken we dus terug op een zeer geslaagde deelname aan de KBC in Shanghai en we kijken dan ook uit naar de volgende editie!