Reginox heeft opnieuw de internationaal hoog aangeschreven designprijs ‘Red Dot Award: Product Design 2016’ gewonnen voor de nieuwe en innovatieve ruimtebesparende sifon: Panama.

De 41 leden van de Red Dot jury waren onder de indruk van de Panama dankzij het unieke ontwerp. De Panama werd door de jury in de categorie ‘Product design’ het best beoordeeld onder een recordaantal inschrijvingen van 5214 producten uit 57 verschillende landen. In 2013 en 2015 werden de Nevada en de Niagara ook al onderscheiden met de Red Dot Design Award.

Red Dot Design Award 2016 - Reginox

Met in totaal meer dan 12.000 inschrijvingen uit meer dan 60 landen, behoren de Red Dot Design Awards’ tot één van de grootste en bekendste internationale designcompetities van de wereld. Het doel van deze prijs is om bijzonder design te bekronen met een Red Dot Design Award.

De Red Dot prijzen worden gezien als Oscars van de ontwerpwereld. De Panama krijgt een plaats in de speciale tentoonstelling van het Red Dot design museum. Met de Panama laat Reginox wederom zien boordevol innoverende producten te zitten. Reginox heeft wederom haar grenzen verlegd. We durven nu dan ook met een gerust hart zeggen: ‘Reginox: de kroon op- en onder uw keuken!’.

We zijn bijzonder trots op het behaalde resultaat en willen hierbij iedereen bedanken die aan dit grote succes hebben meegewerkt!

Benieuwd naar de werking van de Panama? Bekijk dan het filmpje hieronder!

Ga direct naar de Panama